پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اولین خودرو الکتریکی ساخت لبنان تا ۲۰۲۲ به بازار عرضه می‌شود

  • کد خبر: ۶۸۹۱۸
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۹
اولین خودرو الکتریکی ساخت لبنان تا ۲۰۲۲ به بازار عرضه می‌شود
خودروسازان لبنان به تازگی از «الکترا کودز رایز»؛ اولین خودرو الکتریکی لبنان رونمایی کردند. این خودرو خوش قیافه ظاهری جذاب دارد و عملکردی چشمگیر و خوب ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیشتر خودروسازان مطرح دنیا در سال‌های اخیر تمرکز خود را روی تولید خودرو‌های پاک یا همان خودرو‌های الکتریکی گذاشته اند و تلاش دارند یکی از مهم‌ترین وجه تمایز‌های تولیدات جدیدشان ارائه نمونه‌های قدرتمند خودرو‌های برقی باشد. به همین دلیل هر روز که نگاهی به اخبار روز صنعت خودروسازی می‌اندازیم، با تلاش غول‌های بزرگ دنیا برای ارائه بهترین و پاک‌ترین وسیله نقلیه الکتریکی روبه رو می‌شویم و بی شک آینده خودروسازی از آن همین خودرو‌های پاک است.

 

در این هجوم بزرگان خودروسازی به تولید این سبک خودرو‌ها شاهد خودنمایی کشور‌های خاورمیانه در این عرصه هستیم. لبنان که سابقه خاصی در زمینه تولید خودرو ندارند حالا با ارائه یک نمونه پیشرفته از خودرو الکتریکی توجه همه کارشناسان صنعت خودرو را به خود جلب کرده است. خودروسازان این کشور به تازگی از «الکترا کودز رایز»؛ اولین خودرو الکتریکی لبنان رونمایی کردند. این خودرو خوش قیافه ظاهری جذاب دارد و عملکردی چشمگیر و خوب ارائه کرده است.

 

الکترا کودز رایز دو دَر است و صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را مثل آب خوردن تنها در ۵ ثانیه پر می‌کند. آن طور که پیش بینی می‌شود، این خودرو با بیشینه سرعتی برابر ۱۶۵ کیلومتر بر ساعت به بازار ارائه شده و به نظر می‌رسد در آینده در کنار دیگر رقبا خوش بدرخشد. این خودرو برقی ۱۶۰ اسب بخار توان دارد و شاید در نگاه اول این اعداد و ارقام آنچنان که باید به چشمتان نیاید، اما برای محصول الکتریکی تازه واردی همچون الکترا کودز رایز، نه تنها خوب، بلکه معرکه است. این خودرو در نگاه اول شباهت زیادی به پورش کایمن (Porsche Cayman) دارد و طراحی اسپرت و خشن آن باعث می‌شود مانند یک خودرو مسابقه‌ای تمام عیار به نظر برسد.

 

فضای داخلی الکترا کودز رایز مانند بیشتر خودرو‌های جدید امروزی بسیار راحت است و با فناوری‌های نوین و جدیدی همراه می‌شود. در واقع طراحی فضای داخلی نه تنها پر زرق و برق نیست، بلکه بسیار مینیمال و ساده است، گویی «جهاد محمد»، بنیان گذار برند الکترا، زیبایی را در سادگی می‌بیند.

 

به عنوان یک خریدار، می‌توانید از میان چندین رنگ مختلف برای فضای داخلی، رنگ دلخواه و مورد نظر خود را انتخاب کنید. به گفته سازندگان این خودرو مراحل و روند تولید الکترا کودز رایز جذاب و دوست داشتنی از اواخر سال ۲۰۲۱ آغاز می‌شود، بنابراین می‌توانیم اوایل سال ۲۰۲۲، در انتظار ورود با شکوه این خودرو ۳۰ هزار دلاری به عالم صنعت خودروسازی باشیم. پیش بینی می‌شود که حدود ۱۰ هزار دستگاه از این محصول الکتریکی جوان به بازار جهانی تزریق شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->